Αναστασία Αντωνοπούλου

Η Αναστασία Αντωνοπούλου έχει τελειώσει το τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ έχει σπουδάσει και δημοσιογραφία. Εργάστηκε στην εφημερίδα ΑΥΡΙΑΝΗ, όπου κάλυπτε το πολιτιστικό ρεπορτάζ, ενώ έχει συνεργαστεί με την κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΑΡΘΡΟ, με τον επαρχιακό τηλεοπτικό σταθμό TRT και με τηλεοπτικά περιοδικά. Ασχολείται με τις Δημόσιες Σχέσεις καλλιτεχνών, καθώς και τη διοργάνωση συναυλιών και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Κατερίνα Μενεγάτου

H Κατερίνα Μενεγάτου έχει εργαστεί σε εφημερίδες, περιοδικά, Ρ/Σ και Τ/Σ. Τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει τη διαδικτυακή δημοσιογραφία.

Στέλλα Μπεκιάρη

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Φοίτησα στο Τμήμα Γερμανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Τμήμα Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Salzburg Αυστρίας. Τα τελευταία χρόνια ήμουν στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΑΛΤΕΡ όπου ήρθα σε στενότερη επαφή με τα ΜΜΕ. 

Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος

Ο Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 και ως τα 5 του έζησε στο χωριό Καρδαμάς του νομού Ηλείας. Μεγάλωσε στο Κερατσίνι κι έγινε δημοσιογράφος για να ζήσει την περιπέτεια της έρευνας και λάβει μέρος στον αγώνα της ενημέρωσης. Ήταν και παραμένει... αμετανόητος υπέρμαχος της ανεξαρτησίας του κλάδου.

Χριστίνα Αγγελακοπούλου

Μου αρέσει να γράφω για οτιδήποτε με κάνει να θέλω να γράψω και για οτιδήποτε θα μου άρεσε να διαβάσω, να φωτογραφίζω και να συναντώ ανθρώπους που έχουν να διηγηθούν όμορφες ιστορίες. Μου αρέσουν και άλλα πολλά (και ωραία), αλλά ας αρκεστούμε στα ως άνω. Σπούδασα Κοινωνιολογία, και με τη δημοσιογραφία ασχολούμαι επαγγελματικά από το 2004. Το 2005 τέλειωσα και τις σπουδές δημοσιογραφίας και, λίγα χρόνια αργότερα, παρακολούθησα ένα μεταπτυχιακό για την ποιοτική δημοσιογραφία και τις νέες τεχνολογίες. Έκτοτε, συνεχίζω να μελετάω μόνη μου. Έχω εργαστεί ως ρεπόρτερ και συντάκτρια (ελεύθερο ρεπορτάζ) στο χώρο της τηλεόρασης, σε ενημερωτικές ιστοσελίδες, καθώς και στο κομμάτι της παραγωγής εκπομπών σε web tv/radio. Στον ελεύθερο χρόνο μου, χώρο καταλαμβάνει η συγγραφή φανταστικών ιστοριών και σουρεαλιστικών παραμυθιών για μικρούς και μεγάλους.

TsiprasΟ Τσίπρας γεννηθηκε στη Σπάρτη το 234 μ.Χ Ηταν εγγονός του παππού και της γιαγιάς του

Unblock 2015 - Site developed by Epicurus Garden | Supported by Code is Poetry