Μοσχαρίσιο κρέας για ουρανίσκους… πολυτελείας παράγει μια φάρμα στην Αυστραλία αφού ταΐζει τα βοοειδή με σοκολάτα!
Τα τελευταία 10 χρόνια οι υπεύθυνοι του αγροκτήματος που φημίζεται για την ποιότητα των προϊόντων του έχουν εντάξει στη διατροφή των ζώων τα γλυκά και ιδιαίτερα την σοκολάτα καθώς βρίσκουν ότι βελτιώνει θεαματικά την γεύση του κρέατος.
Το εγχείρημα ξεκίνησε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Scott de Bruin, όταν ανέλαβε το πατρικό αγρόκτημα το 1998. Θέλησε να κάνει τη διαφορά και να προσφέρει στους πελάτες το πιο ξεχωριστό κρέας.
Ύστερα από μεγάλη έρευνα ετών και αναζήτηση ανάμεσα σε καταξιωμένους διατροφολόγους στον τομέα της ζωικής παραγωγής βρήκε τον άνθρωπό του. Έναν Ιάπωνα ειδικό με τον οποίο συνεργάστηκαν στενά πειραματιζόμενοι επί δύο χρόνια.
Το συμπέρασμα βγήκε και αποφάσισαν στην καθημερινή διατροφή να εντάξουν σοκολάτα, ζαχαρώδη, φράουλες και άλλες λιχουδιές.
Η επιτυχία δεν άργησε και τα βραβεία ήρθαν σαν φυσικό επακόλουθο. Πολλοί μιλούσαν πλέον για την απόλυτη μπριζόλα.
Βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η τιμή είναι αντίστοιχη ενός κρέατος που θεωρείται πλέον το μοναδικό στον κόσμο.